S'allarga el termini d'enviament d'abstracs fins el dia 21 d'octubre

Benvinguda

Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

Seguint la línia iniciada fa dos anys, enguany tenim previst celebrar la III Jornada d’Hospitals de Dia per a pacients crònics. Nexes en el treball en xarxa.

Aquest fòrum té com a objectiu posar en valor el paper d'aquests dispositius hospitalaris en l'atenció sanitària dels pacients amb comorbiditats i complexitat, intentant fer una millor gestió de la seva situació de salut.

L'interès demostrat pels professionals assistents en les dues edicions anteriors, compartint l'experiència de cadascú per intentar fer millor les coses, ens encoratja a convocar aquesta nova jornada.

La segona edició es va organitzar conjuntament per part dels Serveis de Medicina Interna de l’Hospital Sant Camil (Sant Pere de Ribes) i L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), i aquest any 2019, com centres que formem part d’un únic consorci, concretament del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf (CSAPG), tornem a reeditar la col·laboració entre els dos serveis responsables d’aquest dispositiu.

Us animem a totes i a tots a assistir i a participar amb l’aportació de les vostres experiències per compartir en les quatre taules rodones que hem organitzat.

Treballem amb il·lusió per tal que la jornada us aporti nous coneixements en aquest àmbit i sigui atractiva a totes i tots els participants.

Dr. José Carlos Molina Hinojosa
Cap Servei Medicina Interna
Hospital Comarcal Alt Penedès

Dra. Helena Camell Ilari
Cap Servei Medicina Interna
Hospital Sant Camil

Comité organitzador

Helena Camell Ilari
Teresa Cuscó Planas
José Carlos Molina Hinojosa

Organitzat

Pels Serveis de Medicina Interna del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf (CSAPG)