Memòria 2015

Consorci Sanitari de l'Alt Penedès

Continuem donant a conèixer l'Hospital, fomentant i promocionant la Salut amb les visites a l'hospital i els tallers d'RCP (reanimació cardiopumonar). Durant el 2015 hi han assistit  70 alumnes de batxillerat dels instituts de Vilafranca i Sant Sadurní.

Es cedeix espai per campanyes de captació de socis a entitats: AECC, Fundació Josep Carreres i Creu Roja.

A l'Hospital es dóna inici a l'exposició itinerant sobre la Jornada de Treball Social en Xarxa durant el mes de desembre.

Col·laboració amb Salut de l'Ajuntament de Vilafranca, en el programa de radio ''Espai de salut'' per a divulgar mesures de prevenció de la SIDA i informació sobre el Document de Voluntats Anticipades.  

Es constitueix la Taula de Salut Mental per diferents entitats del territori entre les quals l'hospital.

En la Setmana de la Salut Mental s'exposa a l'hospital el treball de "Expressió d'emocions i sentiments en l'art i la literatura del Grup d'Art Teràpia i relats de recuperació del Centre de Dia del CSMA".  

El Voluntariat hospitalari de Creu Roja és consolida. Ho fa possible l'autonomia de funcionament dels voluntaris, el treball compartit amb Creu Roja i la integració positiva dels professionals de l'hospital.

Els voluntaris de l'hospital col·laboren en la difusió, entre les famílies i els pacients de l'hospital, de la Campanya Aigua un bé escàs, dret humà a l'aigua i el seu sanejament. Projecte de col·laboració amb l'aigua de l'Ajuntament de Vilafranca a Nicaragua. Mes de juny de 2015.

EVA, festival de lectures En Veu Alta va ser present a C. Externes i al servei de Rehabilitació.

L'Hospital organitza la Caminada Solidària i Saludable a Sant Pau el 13 de desembre de 2015 per la Marató de TV3, dedicada a la diabetis i l'obesitat.