Memòria 2018

Consorci Sanitari de l'Alt Penedès

En aquesta pàgina destaquem els aspectes més representatius de les accions de responsabilitat i compromís social realitzades el 2018.

Es millora l'accessibilitat de les persones usuàries amb equipament que facilita i fomenta el respecte a la diversitat (bucles auditius/bàscula/..)

Es crea una Comissió de visites i es realitza la campanya de sensibilització per regular les visites i millorar el confort i la intimitat de les persones ingressades.

L'Hospital col·labora amb Creu Roja per la campanya de recollida de la joguina per a famílies amb problemes econòmics i socials.

Posta en marxa del quiosc amb nova orientació, i amb la implicació de la Fundació Mas Albornà s'han celebrat  a l'hospital les festes tradicionals.

Participació activa en la campanya contra maltractaments a la gent gran "Tracta'm Bé".

Rècord en la participació i recaptació per a la Marató de Tv3 de la IV Caminada solidària a la muntanya de Sant Pau en el mes de desembre de 2018.

L'Hospital participa de la Taula de la Salut Mental de l'Alt Penedès i organitza una sèrie d'activitats.

Continuem cedint l'espai del passadís per a la organització d'exposicions solidàries.

El voluntariat de l'Hospital recull llibres usats en bon estat per abastir els diferents espais de lectura de l'Hospital. 

Valoració molt positiva de la III Jornada d'Ètica de l'Alt Penedès "Com afrontar l'envelliment. Reflexions des de la bioètica".

Lliurament d'obsequis a tots els participants del concurs de dibuixos infantil del Dia Mundial de la Higiene de Mans dins dels actes de commemoració a l'Hospital del Dia Mundial de la Higiene de Mans.

Companys de l'Hospital són reconeguts en l'Acte de la Professió Mèdica organitzat pel CoMB Alt Penedès.

Participació de l'Hospital en el programa de RTvVilafranca "Fèlix felicis".