Professionals

Coneixement

<< tornar al llistat de notícies

Novembre de 2017

El Col·legi de Metges de Barcelona atorga el “Premi a la Recerca Alt Penedès 2017” als nostres companys el proper dijous

Es premia el millor treball de recerca en el camp de les ciències de la salut de metges i metgesses que viuen o treballen a la comarca

La Junta Comarcal de l'Alt Penedès del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) celebra el lliurament del Premi a la Recerca Alt Penedès 2017, que enguany celebra la seva segona edició. L'acte tindrà lloc el proper dijous, dia 30 de novembre, a les 19 hores, a la sala Assumpta Centellas de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès de Vilafranca del Penedès. El president de la Junta Comarcal de l'Alt Penedès, Jordi Gago, donarà la benvinguda a l'acte, i Jaume Padrós, president del CoMB, en farà la cloenda.

El Premi a la Recerca científica mèdica a la comarca de l'Alt Penedès guardona el millor treball de recerca en el camp de les ciències de la salut realitzat durant els dos darrers anys, que hagi estat elaborat per metges i metgesses que visquin o treballin a la comarca de l'Alt Penedès de forma individual o bé formant un equip de treball, i que desenvolupin la seva tasca assistencial en qualsevol àmbit de l'atenció sanitària. Aquests guardons pretenen revertir en una millora dels resultats de salut dels usuaris particulars i de la població en general, amb especial èmfasi en la millora de l'efectivitat i l'eficiència dels serveis.

El Premi d'enguany recau en l'equip de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès format per :

  • Mauricio Polanco-Garcia, Ana María Capielo, Xavier Miret, Julio Sainz, Elena Revilla, Antoni Guinjoan, Teresa Arranz i Antonio Chamero, del servei d'anestesiologia, servei d'hematologia, servei de traumatologia i servei de farmàcia de l'Hospital, pel treball Impacte de la implantació d'un Programa d'estalvi de sang per a la Cirurgia Protèsica a l'Alt Penedès.