Professionals

Coneixement

<< tornar al llistat de notícies

3 de desembre de 2014

El Dr. Carles Orta rep el premi a l'Excel·lència Professional que atorga el Col·legi oficial de metges de Barcelona. Moltes felicitats!

El Dr. Carles Orta rep el premi a l'Excel·lència Professional que atorga el Col·legi de metges de Barcelona.
Aquests premis es concedeixen als metges que han destacat per la seva excel·lència, recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat.
Cada any el Col·legi reconeix públicament la tasca dels metges catalans que han destacat per la seva activitat professional.
Els Premis a l’Excel·lència Professional es donen des de 2004 i s’atorguen en el àmbits de medicina hospitalària, atenció primària, salut pública i mental, atenció sociosanitària, recerca biomèdica, educació mèdica i humanitats mèdiques.
El Dr. Carles Orta és metge especialista en Medicina Interna i doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Abans de treballar amb nosaltres ho havia fet a l'Hospital de Sant Pau i al de Vilanova. Treballa com metge internista a Vilafranca des del 1987, va ser cap de servei des del 1993 al 1999, anys que van coincidir amb el canvi i posta en marxa de l'hospital actual.
Membre actiu del comitè d'infeccions des de 1988 fins l'actualitat, representant de l'Hospital en el programa VINCAT, del comitè de qualitat des de l'inici fins ara i també membre impulsor i president del Comitè d'Ètica Assistencial del 2004 al 2013.
També va impulsar i participar en l'organització dels actes commemoratius dels 600 aniversari de l'hospital.
Sempre ha estat un gran company de tothom i l'any passat va rebre el reconeixement pels seus 25 anys de treball al centre.
S'adjunten diverses fotografies de l'acte celebrat al teatre Romea, en el que el varen acompanyar molts dels companys que ha tingut al llarg de la seva trajectoria professional, que representaven segurament a molts d'altres.