Professionals

Coneixement

<< tornar al llistat de notícies

Març de 2015

L’experiència de l’Alt Penedès rep el premi a la millor comunicació oral al 15è Congrés Internacional sobre Atenció Integrada

Del 25 al 27 de març d'enguany, es va celebrar a Edimburg (Escòcia) el "15th International  Conference for Integrated Care 2015". El programa de maneig coordinat entre nivells assistencials de salut i serveis socials de l'Alt Penedès, adreçat a reorganitzar i millorar l'atenció dels pacients complexos crònics de l'Alt Penedès i que porta gairebé 5 anys de trajectòria, va ser escollit per presentar-lo en aquest Congrés. Aquest esdeveniment està organitzat per la International Foundation for integrated Care (IFIC). En un entorn internacional i amb professionals de tot el món occidental, l'objectiu d'aquest congrés és compartir experiències dirigides al maneig integral dels pacients crònics amb necessitat de cures complexes.

En aquest enllaç es pot consultar informació d´aquesta prestigiosa organització sense ànim de lucre http://integratedcarefoundation.org/?lang=es.

Un equip de professionals de l'Alt Penedès es van desplaçar fins a Edimburg per dur a terme la presentació de la ponència amb títol «Des de la cura en els casos clínicament complexes a un model integrat de salut i assistència social a l'Alt Penedès» la qual va anar a càrrec del Dr. José Carlos Molina. La preparació de la ponència, seguint l'esperit de treball integrat i coordinat del programa havia estat preparada conjuntament i en estreta col·laboració amb la Sra. Pilar Piñeiro, infermera i adjunta a la Direcció de l'ABS Penedès Rural (Atenció Primària), la Sra. Montserrat Domènech, cap de Treball social del Consell Comarcal i la Sra. Lourdes Martínez, Directora d'Infermeria del CSSV Ricard Fortuny.

La presència de Catalunya en aquest congrés ha estat destacada, amb la presentació d'altres experiències de diferents territoris, sota el paraigua del Pla Interdepartamental d'Atenció i Interacció Social i Sanitària de Catalunya (PIAISS).

Ens plau comunicar-vos que la presentació de l'Alt Penedès va rebre el "Annual Integrated Care Award" (premi a la millor comunicació oral) de la 15th International Conference for Integrated Care.

És una gran satisfacció que una experiència de l'Alt Penedès sigui reconeguda internacionalment per la seva excel·lència.

Volem traslladar la nostra felicitació a tots els professionals que estan treballant conjuntament en la coordinació i la integració dels diferents nivells assistencials per donar una millor atenció als pacients crònics del nostre territori, per haver rebut aquest merescut reconeixement, i especialment al nostre company José Carlos Molina.