Professionals

Coneixement

<< tornar al llistat de notícies

13 de February de 2016

El Programa del Pacient Complex Crònic (PCC) de l'Alt Penedès participa de l'Observatori de la Cronicitat de Catalunya

El Programa del Pacient Complex Crònic (PCC) de l'Alt Penedès participa de l'Observatori de la Cronicitat de Catalunya, a través del contacte amb Acquas.
Ja fa 3 anys, Acquas va proposar recollir les característiques i evolució del programa, que llavors es dirigia específicament a la Insuficiència cardíaca i l'MPOC.
A partir d'aquesta evolució sorgeix la participació-inclusió del nostre model en un consorci europeu format per empreses, universitats, hospitals i autoritats sanitàries, i liderat per l'empresa Philips. Han elaborat un "Cookbook" que resumeix i recull les experiències portades a terme en cinc regions europees (entre elles tres espanyoles, i dos d'elles a Catalunya), després de la feina d'investigació amb pacients amb MPOC, diabetis i Insuficiència cardíaca en sistemes de salut de País Basc, Catalunya, Escòcia, el nord dels Països Baixos i Llombardia.
 

El "Cookbook" mostra una sèrie de conclusions i aprenentatges que suposen un punt de referència útil per implementar i intercanviar bones pràctiques en l'atenció integrada i telemedicina al llarg i ample de la UE.
 

Aquest llibre s'ha presentat el 17 de desembre i en el següent link trobem el document en anglès en el que s'inclou el nostre programa. Concretament les pàgines 32-34.
 
http://www.newscenter.philips.com/main/standard/resources/healthcare/2015/ACT-program/ACT_Cookbook_final.pdf

Enllaços relacionats