Professionals

Coneixement

<< tornar al llistat de notícies

1 de August de 2016

Acte de presentació del Protocol de l’Alt Penedès contra la violència masclista. S'adjunta reportatge a RTV Vilafranca

El dia 27/05/16 és celebra l'acte de presentació del Protocol Comarcal per l'abordatge contra la violència Masclista a l'Alt Penedès, al Vinseum de 09:30h a 13h.

La presentació anirà a càrrec de diverses personalitats de la comarca, la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Sra. Marta Jové i el diputat d'Igualtat i Ciutadania Sr. Antoni Garcia Acero.

En Dr. Francesc Chavalés aportarà la part del circuït, entre d'altres tècnics d'altres àmbits, de l'àmbit de salut en el territori.

En Francesc Chavalés, l'Imma Tort i la Verònica Romero han participat en l'elaboració del Protocol, així com també la Verònica Romero en l'organització de l'acte de Presentació.

EL CSAP per les competències que li corresponen ha tingut present la responsabilitat i millora en la intervenció compartida social i sanitària pel que fa violència masclista.

El CSAP participa de forma activa amb la implicació de 3 professionals (metge, infermera i treballadora social) membres de la Comissió Tècnica Contra els Maltractaments a les Dones de l'Alt Penedès. Assisteixen a les reunions, l'elaboració i presentació de dades relacionades en l'atenció a dones en situació de violència detectades des de l'Hospital.

Compta amb un grup de treball que s'ocupa de la revisió del Procediment intern d'actuació contra la violència masclista en la parella. Darrera actualització febrer 2015.

Com Cada any es passen les dades al Servei Català de la Salut, de les situacions detectades al nostre centre. Es fa anàlisi i es valoren millores d'actuació.

Enllaços relacionats